Anlita våra rörmokare för badrumsrenovering i Sundsvall

Anlita alltid professionella rörmokare i Sundsvall då du behöver hjälp med att installera vatten och avlopp i samband med en badrumsrenovering. Våra skickliga rörmokare utför arbetet med perfekt resultat och alltid i tid och dessutom får du också trygga garantier på vårt arbete.

Är det dags att utföra en badrumsrenovering i Sundsvall behöver du anlita behöriga rörmokare i Sundsvall som har den kunskap som krävs för att utföra arbete i våtrum på ett säkert sätt. Felaktigt monterade vattenledningar eller avlopp kan leda till vattenskador och fuktskador, vilket kan bli kostsamt att åtgärda. Dessutom kan försäkringsbolaget neka ersättning om arbetet inte är utfört av fackmän. Malms Rör i Sundsvall har yrkesutbildade och certifierade rörmokare i Sundsvall som har en lång erfarenhet inom VVS-branschen. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig vid din badrumsrenovering.

 

När du ska renovera ditt badrum

Vattenledningar och avlopp har en livslängd på cirka 25 år innan de behöver bytas ut mot nya. I samband med att man byter vattenledningar och avlopp i badrummet brukar de allra flesta passa på att även renovera sitt badrum. Har man rörledningar som går inne i väggar och golv och man även behöver byta ut avloppsrören behöver ändå både väggar och golv rivas upp. Då kan du passa på att samtidigt skapa ditt drömbadrum.

 

Om man väntar för länge med att byta ut sina rör i badrummet kan det uppstå läckor genom att vattenledningar eller avloppsrör inte längre håller tätt i skarvar eller att de har spruckit. Det kan leda till fuktskador inne i väggarna eller i golvet. Att renovera ett badrum med fuktskador tar tid och innebär även olägenheter för de som bor i bostaden. Därför bör man inte vänta med att byta vattenledningar och avlopp när dess livslängd har passerats.

 

Att utföra en badrumsrenovering

En badrumsrenovering kräver flera olika hantverkare som alla har sina specialistområden som bland annat elektriker, snickare, målare, plattsättare och rörmokare i Sundsvall. Vi kan åta oss helhetsentreprenaden då du ska utföra en badrumsrenovering. Det innebär att vi tar över ansvaret för ditt projekt och ser till att koordinera med de hantverkare som ska utföra sin del av badrumsrenoveringen, så att projektet blir klart på utsatt tid. Det borgar också för att arbetet blir utfört av behöriga hantverkare så att du blir 100 % nöjd med resultatet.

 

Boka ett hembesök

Du kan kontakta oss på Malms Rör i Sundsvall för mer information om våra tjänster eller använda dig av formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi inspektera ditt badrum, höra dina önskemål och lämna råd inför din renovering. Därefter kan vi lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris för din badrumsrenovering, utan att du förbinder dig för något. 

Boka ett gratis offertbesök med Malms Rör i Sundsvall!

Om du som privatperson eller företag vill ha professionell hjälp med renovering, installation och reparation inom VVS har du kommit rätt! Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig inom kort.