Våra legitimerade VVS-montörer i Sundsvall byter dina avloppsrör

Att byta avloppsrör själv innebär både ett tungt arbete men också en risk för framtida skador som kan leda till dyrbara reparationer. Du bör alltid anlita legitimerad VVS montör i Sundsvall då du ska byta dina avloppsrör då arbetet kräver stor kunskap för att kunna utföras säkert och korrekt.

Avloppsrör har en livslängd på cirka 25 till 30 år och bör bytas ut innan det händer en olycka som kan leda till att du får vattenskador eller fuktskador. Äldre avloppsrör utsätts för korrosion, sprickor, otäta skarvar och i vissa fall frostskador. Att byta avloppsrör är en komplicerad process som innebär att väggar och golv måste rivas upp i bland annat badrum men också kök och tvättstuga. När du behöver byta avloppsrör behöver du anlita en legitimerad VVS montör i Sundsvall som har den kompetens som krävs för att utföra arbetet på ett korrekt och säkert sätt. Du kan kontakta oss på Malms Rör som har yrkesutbildade rörmokare i Sundsvall med en lång erfarenhet inom branschen då du behöver byta avlopp.

 

Att byta avloppsrör

När du ska utföra en badrumsrenovering eller en köksrenovering är det också lämpligt att samtidigt byta vattenledningar och avlopp. Detta för att slippa göra det om några år, vilket kräver att du oftast behöver utföra en ny renovering av badrum och kök. När du byter avlopp friläggs rörledningar i både väggar och golv, som behöver öppnas upp. Avloppsrör kan ibland nås från källare men om källare saknas brukar vanligtvis avloppsrören läggas under husets bottenplatta, vilket kräver att bottenplattan bilas upp så att rören kan bytas. Det är ett omfattande arbete som också kräver en stor kunskap så att vattenledningar och avlopp monteras säkert och korrekt så att de inte skadas. I samband med avloppsbyte behöver du lägga nytt golv i badrummet, sätta upp nya väggar i badrummet och i viss mån i köket.

 

Anlita oss för hela entreprenaden

Vi på Malms Rör har legitimerade VVS montörer i Sundsvall som har den kunskap som krävs för att byta avloppsrör. Vi samarbetar även med kakelföretag, elektriker, snickare och målare vilket gör att vi kan åta oss totalentreprenaden då du ska byta avlopp och samtidigt väljer att renovera badrum och kök. Genom att anlita oss för ditt avloppsbyte, tar vi över allt ansvar för projektet vilket innebär att vi koordinerar med olika hantverkare och ser till att arbetet utförs av behörig personal och på rätt sätt.

 

Boka gratis hembesök då du ska byta avlopp

När du behöver hjälp med att byta avloppsrör, ska utföra en badrumsrenovering eller är i behov av andra VVS-tjänster kan du kontakta oss på Malms Rör som har behöriga rörmokare i Sundsvall. Vi är proffs på vatten och avlopp och kan erbjuda dig avloppsbyte till konkurrenskraftigt pris. Du kan boka ett gratis hembesök med oss så vi kan inspektera ditt avlopp och lämna råd inför ditt avloppsbyte. 

Boka ett gratis offertbesök med Malms Rör i Sundsvall!

Om du som privatperson eller företag vill ha professionell hjälp med renovering, installation och reparation inom VVS har du kommit rätt! Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig inom kort.