Vad innefattar VVS?

När du behöver hjälp med att installera vitvaror, värmepumpar eller ska utföra en badrumsrenovering kan du vända dig till oss som är experter på VVS i Sundsvall. Våra rörmokare i Sundsvall har behörighet för alla typer av VVS arbeten vilket gör att du alltid får arbetet utfört korrekt och säkert.

VVS är en förkortning av Värme, Ventilation och Sanitet och är en branschspecifik benämning för vatten, avlopp, inomhusklimat och ventilation i fastigheter. Ofta brukar hantverkare som arbetar med vatten och avlopp benämnas som rörmokare i Sundsvall men ofta används också VVS-montörer, framför allt i samband med att större VVS-system ska installeras. När du ska renovera ett badrum, ett kök eller ska installera olika vitvaror behöver du vanligtvis anlita en rörmokare som är behörig för att utföra arbeten som omfattar vatten och avlopp. Du kan kontakta oss på Malms Rör som har yrkesutbildade och certifierade rörmokare i Sundsvall då du behöver hjälp med VVS i Sundsvall.

 

VVS för privata fastigheter

I privata fastigheter består VVS oftast av vatten och avlopp men även inomhusklimat som exempelvis värme och kyla. Detta benämns ibland som VS, värme och sanitet, eftersom det är främst detta som rörmokare i Sundsvall sysslar med. Vi åtar oss bland annat byten av vattenledningar och avlopp i samband med köksrenoveringar eller badrumsrenoveringar. Vi installerar även värmepumpar, element, luftkonditionering och vitvaror. Våra medarbetare har utbildning inom VVS och den behörighet som krävs för att utföra alla typer av VVS arbeten, även i våtrumsutrymmen.

 

VVS i Sundsvall för företag och bostadsrättsföreningar

Vi kan åta oss totalentreprenader då bostadsrättsföreningar ska utföra stambyten. Vi kan i samband med att vattenledningar och avlopp byts ut i badrum och kök även utföra badrumsrenoveringar. Vi samarbetar med ett flertal olika hantverksgrupper som har den behörighet som krävs för att utföra arbeten i våtrumsutrymmen. Genom att överlåta hela entreprenaden till oss så slipper ni flera olika kontaktpersoner. Samtidigt tar vi över ansvaret med att koordinera arbetet med olika hantverkare så att arbetet utförs korrekt och i tid. Vi kan också installera avancerade vattensystem och avlopp, system för inomhusklimat inklusive styrsystem och mätutrustning för företag och industrier.

 

Kontakta oss för att boka ett platsbesök

Malms Rör erbjuder dig professionell hjälp då du behöver utföra olika VVS tjänster. Våra skickliga rörmokare i Sundsvall har den utbildning och de certifieringar som krävs för att utföra säkra VVS arbeten. Du kan boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan inspektera ditt projekt och även lämna tips och råd, utan att du förbinder dig för något. 

Boka ett gratis offertbesök med Malms Rör i Sundsvall!

Om du som privatperson eller företag vill ha professionell hjälp med renovering, installation och reparation inom VVS har du kommit rätt! Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig inom kort.