Kök- & Badrumsrenoveringar

Kök- & Badrumsrenoveringar

Ska du utföra en köksrenovering eller en badrumsrenovering behöver du alltid anlita en behörig rörmokare i Sundsvall som har den kompetens som krävs för att utföra ett korrekt arbete. Arbete med vatten och avlopp kräver en stor noggrannhet och kunskap så att det inte uppstår framtida vattenskador som kan bli mycket kostsamma att reparera. Dessutom är det även svårt att få ersättning från försäkringsbolaget om arbetet inte är utfört av fackmän. Du kan kontakta oss för att erhålla information om hur vi kan bistå dig med helhetslösningar för badrumsrenovering eller köksrenovering.

 

Professionella rörmokare i Sundsvall

Malms Rör kan åta sig hela totalentreprenader då du ska utföra en badrumsrenovering. Vi har behöriga rörmokare i Sundsvall som är specialister på arbete i våtrum och samarbetar också med behöriga plattsättare, elektriker, snickare och målare som har våtrumscertifieringar. Det gör att du kan vara trygg med att din köksrenovering eller badrumsrenovering utförs korrekt med ett proffsigt resultat. Dessutom får du alltid branschenliga garantier på vårt arbete. Du kan använda kontaktformuläret på vår hemsida för att boka ett gratis platsbesök där vi kan inspektera ditt renoveringsprojekt och lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris, utan några förpliktelser. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett gratis offertbesök med Malms Rör i Sundsvall!

Om du som privatperson eller företag vill ha professionell hjälp med renovering, installation och reparation inom VVS har du kommit rätt! Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig inom kort.