Vatten & Avlopp

Vatten & Avlopp

När du ska utföra en köksrenovering eller en badrumsrenovering behöver du oftast även byta vattenledningar och avlopp. Dessa har normalt en livslängd på cirka 20 år och om dessa går sönder kan det uppstå vattenskador som kräver omfattande reparationer. När du behöver hjälp med att byta vatten och avlopp kan du kontakta oss på Malms Rör. Vi har behöriga rörmokare som kan utföra alla typer av vatten- och avloppsarbeten för privatpersoner, företag, industrier och bostadsrättsföreningar.

 

Anlita professionella VVS-montörer

Att utföra VVS arbeten kräver en stor kunskap så att arbetet utförs korrekt och med rätt material. Ett felaktigt utfört arbete kan få stora konsekvenser som blir mycket kostsamt att åtgärda. Vi utför alla typer av arbeten inom vatten och avlopp för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Våra behöriga rörmokare i Sundsvall är specialister inom VVS och har en lång erfarenhet inom branschen vilket gör att de utför sina arbeten med perfekta resultat. Du kan boka ett gratis platsbesök där vi kan ta del av dina önskemål och lämna råd kring ditt VVS projekt utan att du förbinder dig för något. 

Boka ett gratis offertbesök med Malms Rör i Sundsvall!

Om du som privatperson eller företag vill ha professionell hjälp med renovering, installation och reparation inom VVS har du kommit rätt! Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig inom kort.